Нулиране на данни и настройки

Устройството предлага опции за изтриване на потребителските Ви данни и за нулиране на всички настройки да фабричните стойности по подразбиране.

  1. Изберете Настройки > Нулирай.
  2. Изберете опция:
    • За да нулирате всички настройки до стойностите по подразбиране и да запазите цялата въведена от потребителя информация, изберете Нул. вс. настр..

    • За да изтриете всички потребителски данни и да върнете всички настройки до фабричните стойности по подразбиране, изберете Изтрий всички.

GUID-CC4A1B19-DB82-48BD-8D75-7947204EE1A0 v10
март 2026