Slette brukerdata ved hjelp av dødmannsknappfunksjonen

Dødmannsknapp-funksjonen sletter alle lagrede brukerangitte data og tilbakestiller alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Hold inne BACK·LAP og LIGHT.
TIPS: Du kan trykke på en hvilken som helst knapp for å avbryte Dødmannsknapp-funksjonen innen ti sekunder.

Etter ti sekunder sletter klokken alle brukerangitte data.

GUID-AC520B63-3C82-4266-90F6-6E9F22D5F76E v12
August 2025