Nullstille data og innstillinger

Enheten har alternativer for administrasjon av brukerdata og -innstillinger.

  1. Velg Verktøysymbol > Nullstill.
  2. Velg et alternativ:
    • Hvis du vil gjenopprette alle innstillinger til standardverdier og lagre all informasjon angitt av brukeren, må du velge Nullstill alle innstillinger.

    • Hvis du vil slette alle brukerdata og gjenopprette alle innstillingene til fabrikkinnstillingene, velger du Slett alle.

    • Velg Sikkerhetskopier nå for å sikkerhetskopiere brukerdataene og -innstillingene dine.

    • Velg Gjenopprett nå for å gjenopprette data fra en sikkerhetskopifil.

GUID-AA041605-DE53-4A18-B076-5DCB8D4F9007 v4
Mars 2026