Duomenų ir nustatymų nustatymas iš naujo

Įrenginyje yra parinkčių, leidžiančių tvarkyti naudotojo duomenis ir nustatymus.

  1. Pasirinkite Įrankių simbolis > Reset.
  2. Pasirinkite parinktį:
    • Jei norite atkurti numatytąsias visų nustatymų vertes ir išsaugoti visą naudotojo įvestą informaciją, pasirinkite Reset All Settings.

    • Jei norite pašalinti visus naudotojo duomenis ir atkurti gamyklines numatytąsias visų nustatymų vertes, pasirinkite Delete All.

    • Jei norite kurti atsarginę naudotojo duomenų ir nustatymų kopiją, pasirinkite Backup Now.

    • Jei norite atkurti duomenis iš atsarginės kopijos failo, pasirinkite Restore Now.

GUID-AA041605-DE53-4A18-B076-5DCB8D4F9007 v4
Kovas 2026