Spara en ny förinställning

När du har anpassat inställningarna och visningen av en sida kan du spara anpassningarna som en ny förinställning.

  1. Från en kompatibel sida ändrar du inställningarna och visningen.
  2. Välj Menyalternativ > Förinställningar > Spara > Ny.
  3. Ange ett namn och tryck på Klar.
  4. Markera ett objekt och välj Inkludera för att inkludera eller exkludera objektet från förinställningen.
GUID-900F784C-8371-433B-B263-67611C27A94C v15
September 2026