Επαναφορά δεδομένων και ρυθμίσεων
-
Επιλέξτε
για να ανοίξετε τη λίστα εφαρμογών.
- Επιλέξτε .
-
Επιλέξτε ένα από τα εξής:
-
Για να μηδενίσετε δεδομένα που αφορούν ένα συγκεκριμένο ταξίδι, όπως την απόσταση και τους μέσους όρους, επιλέξτε Μηδεν. δεδ. ταξ..
-
Για να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα σημεία, επιλέξτε Διαγρ. των σημ..
-
Για να διαγράψετε τα δεδομένα που καταγράφηκαν από τη στιγμή που ξεκινήσατε την τρέχουσα δραστηριότητά σας, επιλέξτε Απαλ. τρέχ. δρ..
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συσκευή συνεχίζει να καταγράφει νέα δεδομένα για την τρέχουσα δραστηριότητα. -
Για να επαναφέρετε την προεπιλεγμένη σειρά για τη λίστα εφαρμογών, επιλέξτε Επαναφορά κύριου μενού.
-
Για να διαγράψετε όλα τα προσωρινά αρχεία από τη συσκευή, επιλέξτε Διαγραφή προσωρινών αρχείων.
-
Για να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις της συσκευής στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες τιμές, επιλέξτε Επαναφ. των ρυθμίσ..
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με την επαναφορά όλων των ρυθμίσεων απαλείφεται όλη η δραστηριότητα geocaching από τη συσκευή σας. Δεν καταργούνται τα αποθηκευμένα δεδομένα χρήστη, όπως διαδρομές και σημεία. -
Για να καταργήσετε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα χρήστη και να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες τιμές, επιλέξτε Διαγραφή όλων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τη διαγραφή όλων των ρυθμίσεων καταργούνται τα δεδομένα δραστηριοτήτων, τα προσωπικά δεδομένα GPS, το ιστορικό και τα αποθηκευμένα δεδομένα χρήστη σας, όπως διαδρομές και σημεία.
-