Omogočenje sinhronizacije skupine

Preden lahko omogočite nastavitev Shrani skupino, morate glasbeni sistem odstraniti iz obstoječe skupine. Nastavitev ne morete posodobiti, če je glasbeni sistem del skupine.

To nastavitev morate omogočiti v vsakem glasbenem sistemu, za katerega želite ohraniti nastavitve skupine po izklopu in vnovičnem vklopu.

  1. Na zaslonu Predstavnost izberite Možnosti > Namestitev.
  2. Izberite ime glasbenega sistema.
  3. Izberite Možnosti napajanja > Shrani skupino.

    Glasbeni sistem ohrani nastavitve skupine po izklopu in vnovičnem vklopu.

  4. Po potrebi ponovite postopek pri dodatnih glasbenih sistemih.
OPOMBA: Za pravilno delovanje sinhronizacije morate nastavitev Shrani skupino omogočiti v vseh glasbenih sistemih v omrežju.
GUID-8D60E520-A4CC-4669-8D45-79C61C3778A4 v5
September 2026