Térkép- és szoftverfrissítés Wi‑Fi-hálózaton

ÉRTESÍTÉS

A térkép-, illetve szoftverfrissítés nagy méretű fájlok letöltésével járhat. Vegye figyelembe az internetszolgáltatásával járó esetleges adatforgalmi korlátozásokat és többletköltségeket. Az adatforgalmi korlátozásokra és a többletköltségekre vonatkozóan internetszolgáltatójánál érdeklődhet.

A térkép- és szoftverfrissítések letölthetők a készülék internetkapcsolatot biztosító Wi‑Fi®-hálózatra csatlakoztatásával. Így számítógép nélkül tarthatja naprakészen készülékét.

 1. Csatlakoztassa készülékét egy Wi‑Fi-hálózathoz (Csatlakozás Wi‑Fi-hálózathoz).

  Ha készüléke Wi‑Fi-hálózathoz csatlakozik, ellenőrzi, hogy rendelkezésre állnak-e frissítések. Ha van elérhető frissítés, a főmenüben az Frissítés érhető el jelzés jelenik meg a Beállítás​ok ikonon.

 2. Válassza a Beállítás​ok > Frissítések elemet.

  Készüléke ellenőrzi, hogy rendelkezésre állnak-e frissítések. Ha van elérhető frissítés, a Frissítés érhető el felirat jelenik meg a Térkép vagy a Szoftver elem alatt.

 3. Válasszon ki egy lehetőséget:
  • Ha minden elérhető frissítést telepíteni szeretne, válassza az Összes telepítése lehetőséget.

  • Ha csak a térképfrissítéseket szeretné telepíteni, válassza a Térkép > Összes telepítése lehetőséget.

  • Ha csak a szoftverfrissítéseket szeretné telepíteni, válassza a Szoftver > Összes telepítése lehetőséget.

 4. Olvassa el a licencszerződéseket, majd az elfogadásukhoz válassza az Összes elfogadása gombot.
  MEGJEGYZÉS: Ha nem ért egyet a licencfeltételekkel, válassza az Elvet gombot. Ez megszakítja a frissítési folyamatot. Csak a licencfeltételek elfogadása után telepíthet frissítéseket.
 5. A mellékelt USB-kábel segítségével csatlakoztassa készülékét egy külső áramforráshoz, majd válassza a Folytatás lehetőséget (A készülék töltése).

  A legjobb, ha egy legalább 1 A energiát továbbító USB-s töltőadapterhez csatlakoztatja készülékét. Számos okostelefonhoz, táblagéphez vagy hordozható médialejátszóhoz mellékelt USB-tápadapter lehet inkompatibilis.

 6. A frissítés befejeződéséig tartsa készülékét a külső áramforráshoz és a Wi‑Fi-hálózathoz csatlakoztatva.
TIPP: Ha a térképfrissítés megszakad, készüléke térképadatai hiányosak lehetnek. A hiányos térképadatok helyreállításához be kell fejeznie a frissítést Wi‑Fi vagy a Garmin Express™ segítségével.
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9