Tájékoztatás a védjegyekkel kapcsolatban

A Garmin® és a Garmin embléma a Garmin Ltd. vagy leányvállalatainak az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Ezek a védjegyek a Garmin kifejezett engedélye nélkül nem használhatók.

A Garmin Drive™, a Garmin DriveSmart™, a Garmin Express™ és a myTrends™ a Garmin Ltd. vagy leányvállalatai védjegyei. Ezek a védjegyek a Garmin kifejezett engedélye nélkül nem használhatók.

Az Amazon, az Alexa, valamint minden kapcsolódó logó és mozgásjel az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegye. AzAndroid™ a Google LLC védjegye. Az Apple®, az iPhone® és a Mac® az Apple Inc. vállalat bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. A Bluetooth® kifejezésvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonai, amelyeket a Garmin engedéllyel használ. A Foursquare® a Foursquare Labs, Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. A HISTORY® és a H logó az A+E Television Networks, LLC védjegyei, amelyek az Egyesült Államokban és a világ más országaiban védelem alatt állnak. Minden jog fenntartva. Használatuk engedéllyel történik. A microSD® és a microSDHC logó az SD-3C, LLC bejegyzett védjegye. A Tripadvisor® a Tripadvisor LLC bejegyzett védjegye. A Windows® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9