Hangok és audioforrások engedélyezése és letiltása

Be- és kikapcsolhat adott audioforrásokat és rendszerhangokat a többi audioforrás befolyásolása nélkül.

 1. Válassza a Hangerő lehetőséget.
 2. A Hangok résznél válasszon egy lehetőséget:
  • Annak engedélyezéséhez, hogy az eszköz kimondja a navigációs utasításokat és irányokat, jelölje be a Kiejtett navigációs utasítások négyzetet.

  • Annak engedélyezéséhez, hogy az eszköz kimondja a közlekedési riasztásokat és utasításokat, jelölje be a Kiejtett forgalmi riasztások négyzetet.

  • Annak engedélyezéséhez, hogy az eszköz hangjelzést adjon a vezető figyelmét felkeltő riasztás kiváltásakor, jelölje be a Riasztások és hangok négyzetet.

  • Annak engedélyezéséhez, hogy az eszköz hangjelzést adjon, amikor megérint egy képernyőgombot, jelölje be a Gombnyomások négyzetet.

  • Annak engedélyezéséhez, hogy az eszköz hangjelzéssel figyelmeztessen a hangutasítások beviteli lehetőségére, jelölje be a Kérés kezdetét jelző hang négyzetet.

   A hangutasítás gomb megnyomásakor, vagy amikor kimondja az OK, Garmin vagy az Alexa kifejezést, az eszköz hangjelzéssel jelzi, hogy készen áll a hangutasítások fogadására.

  • Annak engedélyezéséhez, hogy az eszköz hangjelzéssel figyelmeztessen a hangutasítások beviteli lehetőségének befejezésére, válassza ki a Kérés végét jelző hang jelölőnégyzetet.

   Az eszköz hangjelzéssel jelez, amikor észleli, hogy már nem beszél tovább, majd elkezdi feldolgozni a hangutasítást.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9