Annullering af en automatisk meddelelse
Hvis en hændelse registreres af din enhed, kan du annullere den automatiske besked på enheden eller din parrede telefon, før den sendes til dine assistancekontakter.
Før du afslutter nedtællingen på 30 sekunder, skal du Hold nede for at annullere.
Overordnet emne: Sikkerheds- og sporingsfunktioner