Avbryta ett automatiskt meddelande
När en olycka upptäcks av din enhet kan du avbryta det automatiska meddelandet på din enhet eller din ihopparade telefon innan det skickas till dina hjälpkontakter.
Håll ned
och välj
före slutet av nedräkningen på 30 sekunder.
Huvudämnen: Säkerhets- och spårningsfunktioner