Automatikus üzenet törlése
Ha az eszköz balesetet észlel, törölheti az automatikus üzenetet eszközén vagy párosított telefonján, mielőtt elküldené azt az értesítendő segélynyújtási kapcsolatoknak.
Nyomja meg a
lehetőséget és válassza ki a
lehetőséget a 30 másodperces visszaszámlálás vége előtt.