ביטול הודעה אוטומטית

כאשר ההתקן שלך מזהה תקרית, ניתן לבטל את ההודעה האוטומטית בהתקן או בטלפון המשויך שלך, לפני שהיא נשלחת אל אנשי הקשר שלך לצורך סיוע.

לחץ לחיצה ארוכה על סמל 'חץ אחורה', ובחר סמל 'סימן ביקורת' לפני סיום הספירה לאחור של 30 שניות.
GUID-5951C9F9-0E2E-4ECC-A508-6F93D026685D v5
ספטמבר 2026