Annullering af en automatisk meddelelse
Hvis en hændelse registreres af din enhed, kan du annullere den automatiske besked på enheden eller din parrede telefon, før den sendes til dine assistancekontakter.
Hold
nede, og vælg
før afslutningen af nedtællingen på 30 sekunder.
Overordnet emne: Sikkerheds- og sporingsfunktioner