SiriusXM gegevens wissen

U kunt alle ingevoerde SiriusXM® gebruikersgegevens wissen, zoals favoriete teams en waarschuwingen.

Gebruik de optie Herstel instellingen in het instellingenmenu om de instellingen van de stereo te herstellen (Opties bijwerken).
OPMERKING: De functie voor fabrieksinstellingen herstellen herstelt alle gegevens van de stereo, waaronder AM- en FM-instellingen, zone-instellingen, enz., en wist alle SiriusXM gebruikersgegevens.
GUID-56980C9B-0008-49B0-9193-091DD5268F2D v10
Januari 2025