Yolculuk Bilgilerini Sıfırlama

  1. Haritadan Hız'ı seçin.
  2. Menü > Alan(lar)ı Sıfırla'yı seçin.
  3. Bir seçenek belirleyin:
    • Bir rotada yolculuk yapmadığınız sırada birinci sayfadaki takometre dışındaki tüm veri alanlarını sıfırlamak için Tümünü Seç'i seçin.

    • Yol bilgisayarındaki bilgileri sıfırlamak için Toplam Verileri Sıfırla'yı seçin.

    • Maksimum hızı sıfırlamak için Maks Hızı Sıfırla'yı seçin.

    • Kilometre sayacını sıfırlamak için B Yolunu Sıfırla'yı seçin.

GUID-430519C4-E07D-41FA-A21D-E1F2E797924E v4
Mart 2025