Gegevens en instellingen herstellen

Het toestel biedt verschillende opties voor het verwijderen van uw gebruikersgegevens en het herstellen van alle fabrieksinstellingen.

  1. Selecteer Pictogram van het Apps menu > Instellingen > Toestel > Herstel.
  2. Selecteer een optie:
    • Tik op Wis reisgegevens als u uw reisgeschiedenis wilt wissen.

      Met deze optie verwijdert u alle records van de plaatsen waar u naartoe bent gereisd. U verwijdert zo geen opgeslagen locaties of geïnstalleerde kaarten.

    • Als u alle toestelinstellingen wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen, selecteert u Standaard​instel​lingen herstellen.

      Met deze optie verwijdert u geen gebruikersgegevens.

    • Als u alle gebruikersgegevens wilt wissen en alle fabrieksinstellingen wilt herstellen, selecteert u Gegevens verwijderen en instellingen herstellen.

      Met deze optie verwijdert u alle gebruikersgegevens, waaronder uw opgeslagen locaties, recent gevonden locaties en reisgeschiedenis. Geïnstalleerde kaarten worden niet verwijderd.

GUID-42646542-B741-4342-8239-2F50A7A36546 v1
September 2026