Widgetek

A készüléke lényegre törő tájékoztatást nyújtó előre feltöltött widgeteket tartalmaz. Az érintőképernyőn való lapozással áttekintheti a widgeteket. Néhány widgethez párosított okostelefon szükséges.

MEGJEGYZÉS: A Garmin Connect™ alkalmazás használatával widgeteket adhat hozzá és távolíthat el.

Idő és dátum

Az aktuális idő és dátum. Az idő és a dátum beállítása automatikusan megtörténik, amikor a készülék szinkronizálódik Garmin Connect fiókjával.

Lépések szimbólum

Az összes megtett lépés és az adott napra vonatkozó cél. A készülék tanul, és új lépésszám célt javasol az Ön számára minden nap.

Intenzív percek ikon

Az intenzív tevékenységgel töltött összes perc és a hétre vonatkozó cél.

Távolság ikon

A nap során megtett távolság kilométerben vagy mérföldben.

Kalória ikon

A nap során elégetett kalóriaösszeg, az aktív és a nyugalmi kalóriákat egyaránt beleszámítva.

Pulzus ikon

Az aktuális percenkénti pulzusszám (bpm) és az utóbbi hét nap alapján számolt átlagos nyugalmi pulzusszám.

Stressz ikon

Az aktuális stressz-szint. A készülék a stressz-szint megbecsléséhez leméri az inaktív állapotban észlelt pulzusszám-változást. Az alacsonyabb szám alacsonyabb stressz-szintet jelez.

Body Battery ikon

Az aktuális Body Battery™ energiaszint. A készülék az alvás-, stressz- és tevékenységadatok alapján számítja ki az aktuális energiatartalékokat. A nagyobb szám nagyobb energiatartalékot jelez.

Véroxigénszint-mérő ikon

Lehetővé teszi, hogy manuális pulzoximéter-mérést végezzen.

Időjárás ikon

Az aktuális hőmérséklet és időjárás-előrejelzés egy párosított okostelefonról.

Naptár ikon

Az okostelefon naptárában szereplő közelgő események.

Értesítések ikon

Az okostelefon értesítési beállításai alapján az okostelefonról érkező értesítések, ideértve a hívásokat, szöveges üzeneteket, közösségi hálókon történő eseményeket stb.

Hidratáltság ikon

Az össz folyadékbevitel és az adott napra vonatkozó cél.

Zenevezérlők ikon

Vezérlőeszközök az okostelefon zenelejátszójához.

Légzés ikon

Az aktuális légzésszám légzés/perc értékben megadva, valamint a hétnapos átlagérték. A készülék az inaktív időszakra jellemző légzés nyomon követésével érzékeli a rendellenes légzési tevékenységeket, illetve hogy stressz hatására mindez hogyan változik.

NŐI EGÉSZSÉG

Az aktuális havi menstruációs ciklus állapota. Lehetővé teszi a napi tünetek megtekintését és naplózását. Terhességét heti frissítések és egészségügyi információk révén is nyomon követheti.

Egészségadat

Egy dinamikus összefoglaló aktuális egészségügyi adatairól. A mérések többek között pulzusszámát, stressz-szintjét és Body Battery szintjét is magukban foglalják.

Saját nap

Egy dinamikus összefoglali napi tevékenységeiről. A mérőszámok magukban foglalják a lépéseket, az intenzív perceket és az elégetett kalóriákat.

Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-4205DB9F-0ACD-4AC2-86A8-957F27150AE4 v1