Vymazanie údajov používateľa pomocou funkcie Kill Switch

Funkcia Spínač úplného zastavenia slúži na rýchle odstránenie všetkých uložených údajov používateľa a obnovenie všetkých nastavení na predvolené výrobné hodnoty.

Podržte tlačidlá BACK·LAP a LIGHT.
TIP: Na zrušenie funkcie Spínač úplného zastavenia možno stlačiť akékoľvek tlačidlo počas 10-sekundového odpočítavania času.

Po 10 sekundách hodinky vymažú všetky používateľom zadané údaje.

Autorské práva © Garmin. Všetky práva vyhradené.GUID-3B607AEB-9EB5-4BF3-A38D-1F9926BB9F65 v5