Vēstures dzēšana

  1. Pulksteņa ciparnīcā turiet nospiestu UP.
  2. Atlasiet Vēsture > Iespējas.
  3. Atlasiet opciju:
    • Atlasiet Dzēst visas aktivitātes, lai dzēstu no vēstures visas aktivitātes.

    • Atlsiet Atiestatīt kopsummas, lai atiestatītu visas attālumu un laika kopsummas.

      PIEZĪME: Šī darbība nedzēš nekādas saglabātās aktivitātes.
GUID-3A791586-B59F-4B37-B9C5-5A41F8C6BE0B v9
Janvāris 2026