Aktivera gruppsynkronisering

Du måste ta bort stereon från en befintlig grupp innan du kan aktivera inställningen Gruppsynkronisering. Du kan inte uppdatera inställningarna när en stereo ingår i en grupp.

Du måste aktivera den här inställningen på varje stereo som du vill behålla gruppinställningarna för efter en strömcykel.

  1. Välj Menyknapp > Inställ​ningar.
  2. Välj namnet på stereon.
  3. Välj Strömhantering > Gruppsynkronisering.

    Stereon behåller gruppinställningarna efter en strömcykel.

  4. Upprepa för ytterligare stereor efter behov.
Obs!: Du måste aktivera Gruppsynkronisering på alla nätverksanslutna stereoanläggningar för att synkroniseringen ska fungera korrekt.
GUID-38C8EEA6-CA0D-46DE-B7DA-A3AC6EDE85DE v5
Januari 2025