Anularea unui mesaj automat
Atunci când dispozitivul dvs. detectează un incident, puteți anula mesajul automat de pe dispozitiv sau de pe telefonul asociat înainte ca acesta să fie trimis contactelor dvs. de asistență.
Înainte de numărătoarea inversă de 30 de secunde, mențineți apăsat pe Ţineţi apăsat pentru a anula..
Subiect principal: Funcții de siguranță și monitorizare