Een automatisch bericht annuleren
Als een ongeval door uw toestel wordt gedetecteerd, kunt u het automatisch bericht op uw toestel of uw gekoppelde smartphone annuleren om te voorkomen dat het naar uw hulpcontactpersonen wordt verzonden.
Houd Houd ingedrukt om te annuleren. ingedrukt voordat de 30 seconden wachttijd is verstreken.
Hoofdonderwerp: Veiligheids- en trackingfuncties