Automatikus üzenet törlése
Ha az eszköz balesetet észlel, törölheti az automatikus üzenetet eszközén vagy párosított telefonján, mielőtt elküldené azt az értesítendő segélynyújtási kapcsolatoknak.
A 30 másodperces visszaszámlálás lejárta előtt tartsa lenyomva a Tartsa nyomva a megszakításhoz. lehetőséget.