Draadloze sensoren

Uw toestel kan worden gekoppeld en gebruikt met draadloze ANT‍+® of Bluetooth® sensoren (De draadloze sensoren koppelen). Nadat de toestellen zijn gekoppeld, kunt u de optionele gegevensvelden aanpassen (Een gegevensscherm toevoegen). Als bij uw toestel een sensor is meegeleverd, zijn ze al gekoppeld.

Voor informatie over compatibiliteit van een bepaalde Garmin® sensor, aanschaf of het raadplegen van de gebruikershandleiding, gaat u naar buy.garmin.com voor de desbetreffende sensor.

Sensortype

Beschrijving

eBike

U kunt uw toestel gebruiken bij uw eBike en fietsgegevens, zoals batterij- en schakelinformatie, bekijken tijdens uw ritten.

Extra scherm

U kunt de modus Extra scherm gebruiken om gegevensschermen van uw Edge® toestel op een compatibel Edge toestel weer te geven tijdens een rit of triatlon.

Hartslag

U kunt een externe hartslagmeter, zoals de HRM-Pro™ of HRM‍-Dual™, gebruiken en hartslaggegevens bekijken tijdens uw activiteiten.

inReach Remote

Met de inReach® afstandsbedieningsfunctie kunt u uw inReach toestel bedienen via uw Edge toestel (De inReach afstandsbediening gebruiken).

Lichten

U kunt Varia™ slimme fietsverlichting gebruiken om het zicht in uw omgeving te verbeteren.

Vermogen

U kunt een vermogensmeter, zoals Rally™ en Vector™ gebruiken om uw vermogensgegevens op uw toestel weer te geven. U kunt uw vermogenszones aanpassen aan uw doelen en capaciteiten (Uw vermogenszones instellen) of u kunt bereikwaarschuwingen gebruiken om een melding te ontvangen wanneer u een bepaalde vermogenszone bereikt (Bereikwaarschuwingen instellen).

Radar

U kunt een Varia achteruitkijkfietsradar gebruiken om het zicht in uw omgeving te verbeteren en waarschuwingen te verzenden bij naderende voertuigen. Met een Varia achterlicht van een radarcamera kunt u ook foto's maken en video's opnemen tijdens een rit (De Varia Camerabediening gebruiken).

Schakelen

U kunt elektronische schakelsystemen gebruiken om schakelinformatie weer te geven tijdens een rit. Het Edge 1040 toestel geeft de huidige afstellingswaarde weer als de sensor in de afstellingsmodus is.

Shimano Di2

U kunt Shimano® Di2™ elektronische schakelsystemen gebruiken om schakelinformatie weer te geven tijdens een rit. Het Edge 1040 toestel geeft de huidige afstellingswaarde weer als de sensor in de afstellingsmodus is.

Smart Trainer

U kunt uw toestel met een slimme indoorfietstrainer gebruiken om weerstand te simuleren terwijl u een koers, rit of workout volgt (Een ANT‍+ indoortrainer gebruiken).

Snelheid/cadans

U kunt snelheids- of cadanssensoren aan uw fiets bevestigen en de gegevens tijdens uw rit bekijken. Indien nodig, kunt u handmatig uw wielmaat invoeren in de instellingen van de snelheidsensor (Wielmaat en omvang).

VIRB

Met de VIRB® afstandsbediening kunt u uw VIRB actiecamera op afstand bedienen met uw toestel.

Copyright © Garmin. Alle rechten voorbehouden.GUID-0083D0A0-EA6E-41F0-8207-3F1498875E61 v2