Geschiedenis verwijderen

  1. Houd UP ingedrukt.
  2. Selecteer Geschiedenis > Opties.
  3. Selecteer een optie:
    • Selecteer Wis alle activiteiten om alle activiteiten uit de geschiedenis te verwijderen.

    • Selecteer Herstel totalen om alle totalen voor afstand en tijd te herstellen.

      OPMERKING: Opgeslagen activiteiten worden op deze manier niet gewist.
  4. Bevestig uw selectie.