Kamera párosítása Garmin navigációs készülékkel

Párosíthatja kameráját a kompatibilis Garmin® navigációs készülékekkel. A kompatibilis Garmin eszközökkel kapcsolatos további információkért látogasson el a terméklapra a következő címen: garmin.com/bc40.

 1. Frissítse navigációs készüléke szoftverét a legfrissebb verzióra.

  Előfordulhat, hogy a legfrissebb szoftververzió hiányában készüléke nem támogatja a BC 40 kamerát. A szoftverfrissítéssel kapcsolatos további információkért tekintse át a navigációs készülék felhasználói kézikönyvét.

 2. Helyezze be az akkumulátorokat a kamerába.

  A kamera automatikusan a párosítási üzemmódba kapcsol, a LED pedig kék színnel villog, amíg a kamera a párosítási üzemmódban van. A kamera két percig párosítási üzemmódban marad. A párosítási üzemmód kikapcsolását követően távolítsa el az akkumulátorokat, majd helyezze be ismét azokat.

 3. Vigye a kompatibilis Garmin navigációs készüléket a járművön kívülre, de maradjon a kamera 1,5 méteres (5 láb) körzetén belül, majd kapcsolja be a navigációs készüléket.

  Az eszköz automatikusan észleli a kamerát, és utasítást jelenít meg a párosítással kapcsolatban.

 4. Válassza az Igen lehetőséget.
  TIPP: Ha a navigációs készülék nem észleli automatikusan a kamerát, a kézi párosításhoz válassza a Beállítás​ok > Vezeték nélküli kamerák > Új kamera hozzáadása lehetőséget.

  Az eszköz párosításra kerül a kamerával.

 5. Adja meg a kamera nevét (opcionális).

  Leíró nevet használjon, amelynek alapján könnyedén meg tudja határozni a kamera helyét.

 6. Válassza a Kész lehetőséget.
Copyright © Garmin. Minden jog fenntartva.GUID-6E5DFD2E-EEE4-4EF3-89BC-AACD1B4936C7 v9